PCR TEST AMSTERDAM

Van PCR coronatest tot reiscertificaat, van corona vaccinatie tot andere reisvaccinatie in Amsterdam en omgeving.

Coronaproof op reis vanuitAmsterdam


Het is een lastig vraagstuk voor elk dichtbevolkte dorp, stad of land: hoe hou je de afstand tussen mensen voldoende groot om te voorkomen dat er onnodig veel mensen besmet raken met de nieuwste besmettelijke varianten van het corona virus? Na een vreselijke koude winter waarin de horeca en al het leuke dat de stad te bieden heeft dicht was en mensen zich thuis voor de televisie zaten te vervelen,  lijkt het er eindelijk op dat er een oplossing gaat komen voor het corona probleem. Om het intercontinentale toerisme,  wat de stad Amsterdam natuurlijk ook veelvuldig mee te maken heeft,  zo snel mogelijk weer op gang te kunnen helpen, werkt men aan een Europees corona paspoort. Hiermee kun je aantonen dat je inmiddels bent gevaccineerd of dat je recentelijk negatief bent getest op de aanwezigheid van het corona virus.  In feite lijkt dit proces enorm op het aanvragen van zogenaamde negatieve coronatest reiscertificaten waarmee sinds het begin van de vorige zomer veel landen weer toegankelijk werden voor buitenlandse toeristen. Op deze pagina vind je informatie voor het veilig op reis gaan vanuit de stad Amsterdam. Ga je binnenkort op reis naar België en wil je jezelf laten testen om middels een PCR testcertificaat weer terug te kunnen keren naar Nederland, dan kan dat op verschillende plaatsen. Kijk bijvoorbeeld op PCR testen voor reizen vanuit Antwerpen.

Negatieve PCR coronatest reiscertificaten aanvragen in Amsterdam

Afhankelijk van de ontwikkelingen met betrekking tot de corona gerelateerde wetgeving in de diverse landen,  kan het zo zijn dat je een een negatief reiscertificaat nodig zult hebben om af te kunnen reizen naar het betreffende land. Ben je daarom op zoek naar een testlocatie waar je een dergelijk negatief reiscertificaat aan kunt vragen in Amsterdam of omgeving? Dan zul je een PCR test moeten doen in Amsterdam of op een andere locatie (kijk voor regio Amstelveen op PCR testen met reiscertificaat in Amstelveen). Klik dan op onderstaande button voor een overzicht van alle testlocaties in de omgeving van Amsterdam.

Vaccinaties voor op reis vanuit Amsterdam

Het is een van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen maanden: de corona vaccinaties. En dit onderwerp is zo prominent aanwezig dat je bijna zou vergeten dat er nog andere reisvaccinaties nodig kunnen zijn om veilig naar een bepaald land af te kunnen reizen.  Van buiktyfus tot meningitis, van gele koorts tot hepatitis B, middels onderstaande link vind je meer informatie over het verkrijgen van de juiste inentingen in Amsterdam of omgeving.

GEZONDHEID
VEILIGHEID
SNELHEID